Lichtkoepels laten installeren door de experts van Meire bvba

Meire bvba zorgt voor natuurlijk licht – een absolute must!

Meire bvba heeft in ruim 45 jaar tijd een grote naam opgebouwd in binnen- en buitenland op het gebied van lichtkoepels en lichtstraten. Bedrijven en ondernemers uit de meest uiteenlopende sectoren weten ons te vinden, maar ook voor particuliere klanten hebben wij een oplossing op maat.

Lichtkoepels hebben een lange levensduur en brengen daglicht in een gebouw, waar u het wenst, en op de meest natuurlijke wijze, namelijk van boven. Dit geeft tot drie keer meer lichtrendement dan gevelbeglazing van dezelfde oppervlakte. Verder zijn ventilatie, rook- en warmteafvoer en toegang tot het dak probleemloos te integreren.

Lichtstraten worden gebruikt om over grotere afstanden daglicht naar binnen te brengen en worden voornamelijk toegepast in werkruimtes zoals kantoren, winkels, magazijnen, (fabrieks)hallen… Ze bieden dezelfde voordelen en mogelijkheden als lichtkoepels en schroeven daarenboven het arbeidsrendement op. Lichtkoepels en lichtstraten van Meire N.V. laten zelfs de donkerste kamers in een natuurlijk licht baden.

Cascade Midi en Olifantenverblijf Planckendael zijn twee van onze referenties!

Contacteer Meire bvba vrijblijvend voor innovatieve lichtstraten en lichtkoepels!

Wij installeren lichtkoepels en lichtstraten!